Cov WS WBA 23

WB Autoservice is gespecialiseerd in elektrische voertuigen

Elektrische auto

Rijdt u elektrisch of met een plug-in hybride? U kunt bij ons terecht voor vakkundig onderhoud

Onderhoudsbeurt voor uw hybride of elektrische voertuig

Bij een hybride of elektrische voertuig is er ander onderhoud nodig dan bij een brandstof auto. Bij een brandstof auto houdt een onderhoudsbeurt in dat er olie en filters worden vervangen. Ook zijn er vaak reparaties nodig aan mechanische onderdelen. Een elektrische auto heeft deze onderdelen niet waardoor er in principe minder onderhoud nodig is. Bij hybride of elektrische voertuigen worden zaken als accu, de remvoering en het koelsysteem gecontroleerd. Als u een compleet elektrische auto heeft, dan moet ook de software geregeld worden bijgewerkt.

Accu

Zonder een goed werkende accu, rijdt uw auto niet. Daarom is het belangrijk dat u de accu geregeld laat controleren. Bij een controle wordt uw accu nagekeken op kapotte cellen, de lader en de warmteontwikkeling bij het laden en ontladen.

Remvoering

De elektromotor van uw auto wekt regeneratieve energie. De weerstand die ontstaat, vertraagt de auto. Hierdoor gebruikt u de remschijven van uw auto minder en loopt u het risico dat deze na verloop van tijd niet optimaal meer functioneren. Mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan is het belangrijk dat u goed kunt remmen. Daarom controleren wij tijdens een onderhoudsbeurt ook uw remmen.

Systeem koeling

De componenten in uw auto moeten worden gekoeld. Daarom zit er een koelsysteem in uw auto. Door teveel warmte kan er naast hoge reparatiekosten, brand ontstaan! Gevaarlijk voor u en uw medepassagiers. Daarom wordt ook uw koelsysteem gecontroleerd.

WB Autoservice is uw specialist

Om onderhoud aan uw hybride of elektrische voertuig uit te voeren, is er veel kennis noodzakelijk. Er is namelijk hoogspanning aanwezig, waardoor onderhoud niet zonder risico is. Onze monteurs worden ieder bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Naast kennis beschikken wij over de juiste apparatuur!

Uw hybride of elektrische voertuig laten onderhouden door de specialist? Maak dan snel een afspraak in onze online planner.

Contact

Jessica-contact.jpg
T: 0528 - 241 396

Bellen met WB Autoservicedirect bellen

Stuur een emailinfo@wb-autoservice.nl

Adres

WB Autoservice
Dorpsstraat 28
7933 PC Pesse

Openingstijden

ma-di-wo-vr:
08.00 - 18.00 uur
do: 08.00 - 20.00 uur
za: 09.00 - 17.00 uur

WhatsApp

We zijn ook te bereiken via WhatsApp!

whatsapp

klanten vertellen9,5

 

logo BOVAG rgb


RDW Web22


bosch service